Podotherapeut – Maatschap Huisartsen Noordwolde (de Wissel) – Noordwolde
Header afbeelding
Maatschap Huisartsen Noordwolde (de Wissel)
Kleine Singel 38 8391 HS
Noordwolde

Podotherapeut

De podotherapeut in het gezondheidscentrum de Wissel is Remon Masselink, werkzaam bij voetcentrum Wender. Hij heeft op woensdag spreekuur in de Wissel.

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. De podotherapeut heeft verschillende mogelijkheden om lichamelijke klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug te behandelen. Hierbij kunt u denken aan een therapie met behulp van steunzolen, (medical) taping, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen. Een podotherapeut speelt daarnaast een belangrijke rol in de voetzorg voor mensen met diabetes.

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van uw vergoeding hangt dus af van het aanvullende pakket dat u gekozen heeft.

Voor het maken, wijzigen, annuleren van een afspraak of meer informatie zijn zij bereikbaar op volgend telefoonnummer; 088 – 454 77 00 of op hun website; https://podotherapeut.nl/vestigingen/friesland/noordwolde/vestiging-noordwolde/?nowprocket=1