Registreren – Maatschap Huisartsen Noordwolde (de Wissel) – Noordwolde
Header afbeelding
Maatschap Huisartsen Noordwolde (de Wissel)
Kleine Singel 38 8391 HS
Noordwolde

Registreren

Herhaalrecepten via een beveiligde omgeving

Via dit portaal kunt u als patiënt van huisartsenpraktijk de Wissel:

1. uw herhalingsrecept aanvragen

2. een afspraak maken met uw huisarts of een andere zorgverlener

3. een E-consult aanvragen.

U dient zich  hiervoor wel te registreren, omdat het uw persoonlijke gegevens betreft. Ook diegenen die zich al geregistreerd hadden op onze receptenservice, dienen zich opnieuw aan te melden om toegang te krijgen tot het patiëntenportaal.

Door op onderstaande link te klikken kunt u zich registreren via de website voor de webagenda, e-consulten en de receptenservice.

www.dewissel.uwartsonline.nl

U kunt uw herhaalrecepten bestellen vanuit uw eigen patiëntenomgeving (patientenportaal) op onze site. Om toegang te krijgen tot deze omgeving, dient u zich eenmalig via onze site daarvoor aan te melden. U vult daarvoor een registratieformulier in. Na het aanmaken van uw account vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met de doktersassistente. Die zal uw account dan direct activeren zodat het gebruiksklaar is. Zonder deze stap is uw patientenportaal nog niet actief. Vanwege veiligheidsredenen zal zij u vooraf vragen naar uw BSN nummer en dit checken.  Nadat wij uw aanvraag hebben goedgekeurd, kunt u inloggen op onze site en uw herhaalrecepten veilig bestellen.

U kunt meerdere herhaalrecepten in één aanvraag bestellen. Daarnaast kunt u eerder bestelde herhaalrecepten gemakkelijk opnieuw bestellen. Tot slot willen wij u erop attenderen dat het niet mogelijk is meerdere gezinsleden op hetzelfde emailadres te registreren voor de patiëntenomgeving. Ieder gezinslid dienteen eigen registratie op onze site te hebben, met een eigen wachtwoord en een eigen emailadres.